Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξηγεί τον λόγο που «αναζητά» ληστές τραπεζών

Η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως έπιασε τόπο.Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά στελέχη με χρήσιμες δεξιότητες, όπως οι… ληστείες τραπεζών. Συγκεκριμένα, στο site της Πλεύσης Ελευθερίας υπάρχει μία καρτέλα με…

Ακριβώς από κάτω υπάρχει μία φόρμα,

όπου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στη λίστα που ακολουθεί δεν υπάρχουν όλες οι πιθανές δεξιότητες που μπορεί να σας έρθουν στο κεφάλι, παρά μόνο 20 συγκεκριμένες. Από χειριστή Η/Υ και μάστορα, μέχρι μάγειρα και... ληστή τραπεζών, όπως θα δείτε παρακάτω.

Τι λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τους ληστές τραπεζών

Μια τέτοια επιλογή δεξιότητας, όπως είναι φυσικό, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια, σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι επρόκειτο περί χιουμοριστικής επιλογής, με στόχο να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα του κόμματος.

«Η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας - Πλεύση Ελευθερίας!

Φαίνεται σήμερα έπιασε τόπο!

Μπείτε στο site μας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

{https://www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/posts/830243425131074}

Keywords
Τυχαία Θέματα