Ηλιούπολη: O αστυνομικός κατηγορεί την 19χρονη ότι «εκδιδόταν από τα 16 της»

Ευθύνες στη 19χρονη φέρεται να αποδίδει ο αστυνομικός προκαλώντας με την απολογία του.Ευθύνες στην 19χρονη κοπέλα, που καταγγέλλει πως έζησε ένα μαρτύριο στην Ηλιούπολη, φέρεται να ρίχνει στην απολογία του ο 39χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται ότι την κρατούσε αιχμάλωτη. Για την ακρίβεια, στην…

Την κακοποιούσε συστηματικά

Υπενθυμίζεται, ότι η 19χρονη κοπέλα βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, κατάφερε να αποδράσει και βρήκε μία σερβιτόρα, η οποία την βοήθησε να καταφύγει στις αστυνομικές αρχές.

Το κορίτσι κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου ζητώντας βοήθεια από μία υπάλληλο καφετέριας που βρίσκεται στα 200 μέτρα. Στην συνέχεια, περιέγραψε με λεπτομέρεια στους αδιάφθορους τα όσα φρικτά υπέστη.

«Δραπετεύει, αφού την βλέπει χτυπημένη η σερβιτόρα της καφετέριας και της λέει εάν χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου.Το κορίτσι παίρνει θάρρος και λίγο αργότερα, σπεύδει τρέχοντας στην καφετέρια και ζητάει βοήθεια, οι άνθρωποι την κρύβουν, ο κακοποιητής την ψάχνει με τη μηχανή γύρω-γύρω. Κρύβονται, είναι, δηλαδή, αστυνομική ταινία, αυτό που έζησαν» έχει αναφέρει η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη.

Η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17, κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα της, γνώρισε τον αστυνομικό πριν από δύο μήνες και σύναψαν σχέση.

Οργανωμένο κύκλωμα - Τουλάχιστον 10 κοπέλες βρίσκονται φυλακισμένες

Από τις έρευνες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για καλά οργανωμένο κύκλωμα.

Μάλιστα, σύμφωνα τις πληροφορίες του Mega εστιάζουν σε τουλάχιστον άλλες 10 κοπέλες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια - κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος και τις κρατούν με απειλές ξυλοδαρμούς, χρήση όπλων και ναρκωτικών ενώ τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα

Όχι μόνο περισσότερα μέλη, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές η 19χρονη, αλλά και περισσότερα θύματα είχε το κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύψθηκε όταν κατάφερε να απελευθερωθεί η 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, απελευθερώθηκε μαζί της κι άλλη κοπέλα, η οποία όμως δεν θέλει ακόμη να μιλήσει. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη. «Η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται», τόνισε.

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί κι από άλλα τυχόν θύματά του. Σημείωσε δε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Την έβαλε να παίξει σε ταινία του Σειρηνάκη

Επίσης, σημειώνεται πως σήμερα, η Sirina Entertainment έβγαλε ανακοίνωση και για την 19χρονη κοπέλα που είχε εξαναγκαστεί να συμμετάσχει σε ταινία του Σειρηνάκη. Σε αυτή αναφέρεται:

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την "Sirina Entertainment" και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία "Sirina Entertainment" με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα