Και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, «αδειάζει» το Μαξίμου

Μετά τον Γιάννη Καλλιάνο και τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, «αδειάζει» το Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της ΕΜΥ για την πρόβλεψή της σχετικά με την έναρξη της κακοκαιρίας «Ελπίς» τη Δευτέρα.«Όλοι οι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει τα καιρικά φαινόμενα. Δεν υπάρχει μετεωρολόγος που δεν είδε την κακοκαιρία», απάντησε η Χριστίνα Σούζη όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ…

Τα ίδια πάνω κάτω είπε και χθες στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». «Εγώ δεν είμαι ο υπεύθυνος μετεωρολόγος για να ενημερώσω την κυβέρνηση. Η ΕΜΥ βρίσκεται στις συσκέψεις. Δε γνωρίζω γιατί ο κ. Οικονόμου είπε ότι δεν είχαμε σωστή ενημέρωση από την ΕΜΥ, δε γνωρίζω τι ειπώθηκε στη σύσκεψη. Σίγουρα περιμέναμε μεγάλη κακοκαιρία και πολύ έντονα φαινόμενα. Είχα δώσει ακόμα και τις ώρες των φαινομένων, που έτσι ήρθαν».

«Άδειασμα» κι από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αποδόμησε πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα περί λάθος πρόγνωσης από την ΕΜΥ.

Ο μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού OPEN με ανάρτησή του τόνισε πως η ΕΜΥ είχε ενημερώσει κανονικά και ως προς τον χρόνο έναρξης των φαινομένων. «Η ΕΜΥ σε νεότερη ενημέρωσή της προς Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε αναφέρει πως το φαινόμενο θα εξελιχθεί γρηγορότερα από τις αρχικές προβλέψεις», είπε το πρωί της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα