Και στην Αττική βροχές σήμερα - Πότε και πού θα βρέξει

Δεν την γλιτώνει από την επίσκεψη των βροχών η Αττική σήμερα, Τρίτη, όπως δείχνουν τα καιρικά στοιχεία.Συνεχίζεται ο βροχερός Μάιος, με το σκηνικό του καιρού να διατηρείται άστατο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες δηλαδή πριν τις εκλογές. Η Αττική ίσως δεχτεί βροχές σήμερα. Στη…

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση

για Τετάρτη

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τοπικά στη Θεσσαλία προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή όμβρους και πιθανώς τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια πελάγη 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 18 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για Πέμπτη

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση για Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια, όπου κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Τοπικά περιοσμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προοπτική για Σαββατοκύριακο

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο βαθμιαία 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα