Καιρός: «Κλείδωσε» η πρόγνωση μέχρι την Κυριακή - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Διχογνωμία ξανά για την κακοκαιρία και τον καιρό το Σαββατοκύριακο. Η τελευταία πρόγνωση μέχρι Κυριακή. Υποχωρεί σιγά-σιγά η κακοκαιρία Elias που σφυροκόπησε ξανά τον Βόλο και την Εύβοια. Πλημμυρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος, αλλά και πολλά προβλήματα και μηνύματα από το 112, έφερε το νέο…

Τάσος Αρνιακός: «Υπολείμματα» της κακοκαιρίας σε Κυκλάδες και Κρήτη

Υποχωρεί η κακοκαιρία Elias, σύμφωνα

με τα όσα είπε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Τάσος Αρνιακός, υπογραμμίζοντας ότι «βρέχει στις Κυκλάδες και στα Χανιά της Κρήτης». Σύμφωνα με τον ίδιο, και το υπόλοιπο διήμερο τα υπολείμματα του Elias θα είναι προς τα νησιά του Αιγαίου, τόνισε όμως ότι «ησυχάζουμε από τα έντονα φαινόμενα αλλά η αστάθεια θα συνεχιστεί».

Τα δικά του στοιχεία δίνουν για τις επόμενες ημέρες βροχές στα ορεινά της χώρας, συνηθισμένα για την εποχή, ενώ ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος στους 30 βαθμούς.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Δεν περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανέφερε την Πέμπτη πως είναι και σήμερα μια μέρα δύσκολη μέχρι το μεσημέρι. «Δεν περιμένουμε κύμα κακοκαιρίας» ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει άστατος, αλλά θα τελειώσει η κακοκαιρία Elias.

Keywords
Τυχαία Θέματα