Κακοκαιρία Daniel: Απίστευτα βίντεο δείχνουν την ασύλληπτη καταστροφή σε Πήλιο, Βόλο, Σκιάθο και Εύβοια

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel είναι αποκαρδιωτικές.Φονικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, που έχει πλήξει κατά κύριο λόγο την Κεντρική Ελλάδα και δη τη Λάρισα και τη Μαγνησία. Μάλιστα, σε πολλά βίντεο καταγράφεται το μέγεθος…

Ο Nahel Belgherze, επίσης, δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες και ένα timelapse βίντεο στο οποίο φαίνεται πώς η κακοκαιρία Ελλάδα

εξελίχθηκε στην Κεντρική Ελλάδα και, μέσα σε 45 λεπτά, έπληξε την πόλη του Βόλου.

{https://twitter.com/WxNB_/status/1698993495233507434} Μετεωρολόγοι: «Πιθανώς η μεγαλύτερη νεροποντή στην ιστορία της χώρας»

Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι πιθανώς είναι η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα με πολύ περισσότερο νερό από αυτό που έπεσε στην κακοκαιρία του Ιανού, το πιο ακραίο φαινόμενο που συνέβη στην περιοχή (Μαγνησίας κ.λπ.) από πλευράς ύψους βροχής σε ένα 24ωρο – συνήθως τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν Οκτώβριο με Νοέμβριο.

Ακόμα, έγινε ενημέρωση από τους συμμετέχοντες υπουργούς, τον κ. Αγοραστό, μετεωρολόγους και την Πυροσβεστική και συζητήθηκε ο συντονισμός για τις επόμενες δύσκολες ώρες, καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη (εξασφάλιση ανοικτών δρόμων προς νοσοκομεία κ κρίσιμες υποδομές, φιλοξενία ανθρώπων όπου χρειάζεται κα). Όλες οι δυνάμεις (Πυροσβεστικής – Αστυνομίας κ.λπ.) επιχειρούν από το πρωί για απεγκλωβισμούς και συνεχίζουν να είναι στον δρόμο – όπως και του ΔΕΔΔΗΕ γιατί είχε πολλές διακοπές ρεύματος.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει οι πολίτες να ακολουθούν πάντα τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ακολουθούν τα μηνύματα του 112. Στη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό που έγινε στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν οι κύριοι Κικίλιας, Οικονόμου, Μπρατάκος, Τριαντόπουλος, Τουρνάς, Κοντογεώργης, απαγεωργίου, καθώς και ο αρχηγός και οι επιτελείς του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL

Keywords
Τυχαία Θέματα