Καλή χρονιά - Με εντυπωσιακά σώου ο πλανήτης υποδέχεται το 2024 (βίντεο, εικόνες)

Δείτε τις καλύτερες εικόνες και βίντεο από τις χώρες που υποδέχονται τη νέα χρονιά.Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό των πόλεων σε όλες τις μεριές του πλανήτη που υποδέχτηκαν το 2024. Το πρώτο «αντίο» στο 2023 έγινε στο μικρό αρχιπέλαγος του Κιριμπάτι και τα…

Πρωτοχρονιά στην Ιαπωνία:

Στο Τόκιο, ιερείς του σιντοϊστικού Ναού Μέιτζι έκαναν την παραδοσιακή τελετή εξαγνισμού για την υποδοχή του νέου

έτους, παρουσία πολιτών για πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια μετά την πανδημία.

Πρωτοχρονιά στην Ινδία:

Πρωτοχρονιά στην Ινδονησία:

{https://twitter.com/vantilasi/status/1741507000385904993}

Πρωτοχρονιά στην Κίνα:

Πρωτοχρονιά στο Ιράκ:

Σε μία χρονιά που σημαδεύτηκε από συγκρούσεις, έκκληση για παγκόσμια ειρήνη έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος στο τελευταίο μήνυμά του. «Εύχομαι σε όλους σας ένα ειρηνικό τέλος της χρονιάς και σας παρακαλώ μην ξεχνάτε να προσεύχεστε για εμένα».

Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι:

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υποδέχθηκε το 2024 η Πόλη του Φωτός με τις εκδηλώσεις να είναι αφιερωμένες στους Ολυμπιακούς που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Ανάλογα μέτρα έλαβε και το Βερολίνο ενώ στο μήνυμά του ο Σολτς διαβεβαίωσε η Γερμανία θα τα καταφέρει, παρά την παγκόσμια αναταραχή.

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες και στο Λονδίνο. Το θέαμα με τα πυροτεχνήματα από τον Τάμεση κράτησαν τουλάχιστον 12 λεπτά.

Όλα είναι έτοιμα και για το πιο διάσημο - ίσως - ρεβεγιόν του πλανήτη: στην Τάιμς Σκουέαρ, στην πόλη της Νέας Υόρκης, ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες προετοιμασίες με την κρυστάλλινη μπάλα, σήμα – κατατεθέν της αντίστροφης μέτρησης, έτοιμη να δώσει το σύνθημα για την έλευση της νέας χρονιάς.

Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στη διασημότερη παραλία του πλανήτη, την Κόπα Καμπάνα θα υποδεχθούν οι Βραζιλιάνοι το 2024. Οι αρχές υπολογίζουν ότι 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα δώσουν το παρόν στους εορτασμούς στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα