Καλλιθέα - Νέα τροπή: Παραβίασε το κόκκινο ο οδηγός που σκότωσε την 12χρονη

Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τον χαμό της 12χρονης στην Καλλιθέα.Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια 12χρονης μαθήτριας που σκοτώθηκε στην Καλλιθέα όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 32χρονος. Σε βάρος του οδηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα…

Τι λέει η οικογένεια του 32χρονου

Σύμφωνα με την πλευρά του 32χρονου προσπάθησε να αποφύγει το νεαρό κορίτσι με κάθε τρόπο, ενώ ισχυρίζονται πως ο οδηγός δεν συνήθιζε να τρέχει με αυτό το αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο είναι από τα smartάκια της πρώτης γενιάς κιόλας, με τα 40 άλογα, που λέμε να είναι κανένας κάγκουρας που τρέχει και κάνει όλη μέρα τέτοια. Συνήθως δεν οδηγούσε και πέρα από τη Γλυφάδα. Έτυχε δηλαδή χθες να πάει λόγω της δουλειάς. Τι να πω; Είναι απίστευτο», αναφέρει η οικογένεια του οδηγού.

Πατέρας 12χρονης: Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Η οικογένεια του άτυχου παιδιού θρηνεί το μονάκριβο κορίτσι της. Μπροστά στο δυστύχημα ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του άτυχου κοριτσιού που είδε με τα μάτια της την 12χρονη να πέφτει αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω», είπε ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού.

«Τι να πεις στην οικογένεια; Τι να πεις; Ό,τι και να πεις είναι περιττό. Όλοι το νιώθουμε εσωτερικά μας, δεν χρειάζεται να πούμε λόγια», είπε η οικογένεια του 32χρονου.

Δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ το όχημα

Στον 32χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο οδηγός δεν είχε περάσει το όχημα από ΚΤΕΟ.

Σημείο καρμανιόλα, λένε οι κάτοικοι της Καλλιθέας

Κάτοικοι της Καλλιθέας καταγγέλλουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο καρμανιόλα.

«Πραγματικά η διασταύρωση εδώ είναι καρμανιόλα, δεν υπάρχει συγχρονισμός των φαναριών των πεζών με το κόκκινο. Στρίβουν αριστερά ενώ υπάρχει κόκκινο για τους πεζούς και στην άλλη λωρίδα υπάρχει πράσινο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλλιθέα -, Παραβίασε, 12χρονη,kallithea -, paraviase, 12chroni