«Καρφιά» Καινούργιου για Σκορδά: «Κάποιες εκπομπές ξεχείλωσαν το θέμα με τη σχέση του Στάνκογλου»

Το τηλεοπτικό σκηνικό τάραξε η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με παρουσιάστρια.Νέα - έμμεση αυτή τη φορά - κόντρα ξέσπασε την Τρίτη (05/12) ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Φαίη Σκορδά με φόντο τη φημολογία πως ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, έχει…

Ως εκ τούτου, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Και ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου

είναι χωρισμένοι και έχουν παιδάκια. Ακόμα και να ισχύει, που δεν ισχύει γιατί το διέψευσε, ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά. Το να αρχίσεις να φωτογραφίζεις ξεκάθαρα. Είδα σε εκπομπές να λένε "έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιαστές, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία". Ήταν πολύ άκομψο».

Το τηλεφώνημα του Στάνκογλου στην Τσιμτσιλή

Θέση για τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες με την ερωτική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, πήρε την Τρίτη (05/12) και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας το τηλεφώνημα που δέχθηκε η ίδια από τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα, ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ. Ειπώθηκε αυτό από την Τίνα αλλά μετά υπήρξε και μια συνέχεια στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Λιάγκας έλεγε ότι ξέρει τη σχέση του. Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε: "Σταματίνα μου, εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου". Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει. Τον ρώτησα μήπως τον είδαν κάπου έξω και μου απάντησε: “Και να έχω βγει με μια γυναίκα σε αυτό το διάστημα που είμαι χωρισμένος, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορώ να δηλώσω ότι είναι ο επόμενος έρωτας της ζωής μου"».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρφιά Καινούργιου, Σκορδά, Κάποιες, Στάνκογλου,karfia kainourgiou, skorda, kapoies, stankoglou