Κάρλα Μπρούνι: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2019

«Κάντε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο», ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει η Κάρλα Μπρούνι, δημοσιοποιώντας την ιστορία της.Το πρώην σούπερ μόντελ και άλλοτε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, αποκάλυψε την Τετάρτη (04/10) ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και ότι μόνο χάρη στους τακτικούς ελέγχους που… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla

Bruni (@carlabruniofficial)

Ο θάνατος που τη συγκλόνισε και οι εθισμοί της

Πέρα από τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα του συζύγου της, η Κάρλα Μπρούνι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη, πέρσι, μετά τον θάνατο της φίλης της, Τατιάνα Πάτιτζ, του μοντέλου από τη Γερμανία που πέθανε από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 56 ετών.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Daily Mail, η Κάρλα Μπρούνι, μητέρα δύο παιδιών, έχει επίσης μιλήσει για τις μάχες της κατά του αλκοόλ, του τσιγάρου και της ζάχαρης. Μάλιστα, η ίδια είχε πει τον Ιανουάριο: «Υπέφερα από όλους τους εθισμούς. Έπρεπε να πίνω 30 ή 40 κουτιά με Coca-Cola την ημέρα». Ακόμα, άρχισε να καπνίζει σε μεγάλο βαθμό ως έφηβη και συνήθιζε να «βουλιάζει κάθε ημέρα» στο αλκοόλ.

Πλέον, η Κάρλα Μπρούνι ζει στο Παρίσι με τον Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος παραμένει με εγγύηση χωρίς όρους καθώς έχει ασκήσει έφεση κατά δύο ποινικών καταδικαστικών αποφάσεων, οι οποίες περιλάμβαναν ποινές φυλάκισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρλα Μπρούνι, Αποκάλυψε, 2019,karla brouni, apokalypse, 2019