Κεραμέως για επεισόδια στο ΑΠΘ: Κάποια απομεινάρια αντιστέκονται, θα μπει τέλος

Για τα επεισόδια στο ΑΠΘ μίλησε η Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας η κυβέρνηση δεν ανέχεται 35ο χρόνο κατάληψης. «Είναι μια μάχη δεκαετιών. Βάζουμε τέλος στην παθογένεια», είπε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας.Ως απομεινάρια χαρακτήρισε, μετά τον Γιάννη Οικονόμου και η Νίκη Κεραμέως όσους αντιστέκονται στη δημιουργία της βιβλιοθήκης στο ΑΠΘ, όπου χθες πραγματοποιήθηκαν σοβαρά επεισόδια. Η υπουργός Παιδείας, μιλώντας
στον ΣΚΑΪ,…

«Εσωτερικό Erasmus, διπλά πτυχία, εκλογή πρυτάνεων και πολλά άλλα προβλέπονται στο νομοσχέδιο που θα ανακοινωθεί για τα πανεπιστήμια», είπε η Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία εκκρεμότητα που έχει μείνει.

Voucher στους εκπαιδευτικούς

Η Νίκη Κεραμέως αποκάλυψε ότι σήμερα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τα voucher, αξίας 200 ευρώ, στους εκπαιδευτικούς.

«Ανοίγει σε λίγο η πλατφόρμα για το voucher στους εκπαιδευτικούς. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση δίνει οριζοντίως, άνευ κριτηρίων, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη κοινωνικά, οικονομικά κριτήρια, σε όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας, είτε αυτοί υπηρετούν σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, είτε σε ιδιωτικές εκπαιδευτικές δομές, ενίσχυση 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού», είπε και συνέχισε: «Προχωράμε σε μια έμπρακτη κίνηση συμπαράστασης και αναγνώρισης του πάρα πολύ σημαντικού έργου των εκπαιδευτικών μας. Λέμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα