Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται η πιο ζεστή μέρα του Ιουνίου και μετά κακοκαιρία

Κύμα ζέστης τις επόμενες ώρες μέχρι την επόμενη μεταβολή του καιρού που θα φέρει βροχές και καταιγίδες. Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.Ανεβαίνει κι άλλο το θερμόμετρο σημερα Πέμπτη (22/6) καθώς το θερμό κύμα από την κεντρική Μεσόγειο επηρεάζει και την χώρα μας. Σήμερα στα περισσότερα σημεία της επικράτειας θα κυριαρχήσει η…

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ,

Σάκης Αρναούτογλου. Για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται λιακάδα σε όλη την χώρα με μερικές καταιγίδες προς το μεσημέρι, στη βόρεια Ελλάδα.

Την Παρασκευή, θα επικρατήσει καλοκαιρία και αυξημένη υγρασία, ενώ θα πέσουν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της ΒΔ χώρας, ενώ από το Σάββατο το απόγευμα, αλλάζει το σκηνικό του καιρού με μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά της Πελοποννήσου και στα βόρεια της χώρας με πιο γενικευμένα φαινόμενα την Κυριακή των εκλογών.

{https://www.youtube.com/watch?v=EnSzOvpypeY}

Γιώργος Τσατραφύλλιας: Οι έξι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας κάνει λόγο για υψηλές θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες και καταγράφει τα σημεία στην Ελλάδα όπου ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, κατέγραψε τις έξι περιοχές που θα έχουν τις υψηλότερες θερμοκρασίες και είναι οι εξής:

Αιτωλοακαρνανία Αχαΐα Λακωνία Αργολίδα Βοιωτία Θεσσαλία

Για την Αττική, ο μετεωρολόγος αναφέρει ότι θα «γράψει» 35 βαθμούς Κελσίου ενώ η Θεσσαλονίκη θα «φλερτάρει» με τους 33 βαθμούς. Στα νησιά η θερμοκρασία θα κινείται στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα