Κλέαρχος Μαρουσάκης: Κακά μαντάτα για την Πρωτομαγιά - Σε ποιες περιοχές θα βρέχει

Άστατος ο καιρός σήμερα στα δυτικά και βόρεια. Από αύριο νέο κύμα καιρικής αστάθειας. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.Επιμένει για ακόμα μερικές ημέρες ο άστατος καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Πιο αναλυτικά, για σήμερα Τρίτη 25/4 επιμένουν οι μπόρες στα δυτικά και βορεία ενώ από…

Η πρώτη πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

29-04-2023

Στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-04-2023

Αρχικά στα βόρεια και από το μεσημερι στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλέαρχος Μαρουσάκης, Κακά, Πρωτομαγιά -,klearchos marousakis, kaka, protomagia -