Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Καταιγίδες λαίλαπας» 4 ωρών το Σάββατο - Το νέο στοιχείο

Για μία κακοκαιρία που θα διαρκέσει από το πρωί του Σαββάτου έως και το μεσημέρι της Κυριακής κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.Πολύ γρήγορα θα περάσει η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη και χτυπά δυτική και βόρεια Ελλάδα. Όμως ένα νέο κύμα, πολύ πιο ισχυρό, βρίσκεται προ των πυλών, με τον Κλέαρχο…

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή το Σάββατο

Για αλλαγή του καιρού έκανε λόφο ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ,

Σάκης Αρναούτογλου στο χθεσινό δελτίο καιρού.

Σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού, από το πρωί της Πέμπτης 2/11 σε Ηπειρο, Επτάνησα, δυτική - ορεινή Θεσσαλία, Στερεά και Ευρυτανία ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες και καταιγίδες μέχρι το μεσηέρι. Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε παροδικές βροχές και μπόρες, ενώ στα νότια θα έχουμε συννεφιές και στα ανατολικά νησιωτικά λίγες ίσως βροχές. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει σχεδόν παντού και το βράδυ ξαστεριά. Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 25 βαθμούς το μεσημέρι, στους 28 στα νότια και στους 16 με 23 στα βόρεια. Στα δυτικά θα έχουμε θερμοκρασίες έως 23 βαθμούς και στα ανατολικά έως 22 με 23.

Το Σάββατο 4/11, θα έχουμε επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με αποτέλεσμα να έχουμε μπόρες και καταιγίδες όπως και στα βόρεια τμήματα της χώρας μας.

Μάλιστα στο Ιόνιο θα έχουμε 8 και 9 μποφόρ όπως και στα ορεινά τμήματα. Για αυτό χρειάζεται προσοχή σε όλες τις περιοχές που είναι εκτεθειμένες στους νοτιάδες.

Την Κυριακή 5/11 ο καιρός θα είναι καλός με ήλιο παντού και σε Ήπειρο, στα ορεινά της Στερεάς και της Θεσσαλίας ο καιρός θα παραμείνει φθινοπωρινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλέαρχος Μαρουσάκης, Καταιγίδες, Σάββατο -,klearchos marousakis, kataigides, savvato -