Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο Σεπτέμβρης κλείνει με κακοκαιρία που θυμίζει Daniel

Για μία κακοκαιρία που θα θυμίζει την κυκλοφορία του Daniel και θα μας επισκεφτεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ωστόσο, το κύμα δεν θα έχει την ίδια ένταση.Πριν την έλευση της νέας κακοκαιρίας, για την οποία προειδοποιεί ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα θα έχουμε το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να φτάνει και…

Πρόγνωση - εφιάλτης για νέα κακοκαιρία «μικρού» Daniel
στη Θεσσαλία

Νέος συναγερμός για κακοκαιρία στη Θεσσαλία με υψηλά βροχής φαίνεται να έρχεται τις επόμενες ημέρες, στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές του Οκτωβρίου. Η εκτίμηση προέρχεται από τα μετεωρολογία δεδομένα του μακροπρόθεσμου Αμερικανικού μοντέλου καιρού GFS, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στους ειδικούς, οι οποίοι, πάντως, σημειώνουν ότι πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία και δεν είναι ακόμη τίποτα δεδομένο.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα της Τρίτης (19/9) του μακροπρόθεσμου Αμερικανικού μοντέλου καιρού GFS, τα νέα δείχνουν δυσάρεστα για τη Θεσσαλία. Η πρόγνωση θέλει ως από 187 mm υετού (βροχής) αναμένεται να δεχτεί η περιοχή της Θεσσαλίας, κυρίως στα τέλη του Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Η πρόγνωση φέρει την πιθανότητα δημιουργίας Μεσογειακού Κυκλώνα ο οποίος θα επηρεάσει και τη χώρα μας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τους χάρτες:

Η πρόγνωση για τις 30 Σεπτεμβρίου:

Keywords
Τυχαία Θέματα