«Κλείδωσε» ο καιρός τη Μ. Εβδομάδα: Πάμε για κάτι ακραίο;

Τα τελευταία νεα για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πού θα βρέξει. Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα.Φαίνεται πως ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και το Πάσχα δεν θα μας απασχολήσει με ακραία φαινόμενα, αλλά θα κυλήσει με καλοκαιρία και διαλείμματα με βροχές, σύμφωνα με τις…

Ξεκινάει

δηλαδή η Μεγάλη Εβδομάδα με καλοκαιρία.

Από την πλευρά του ο Τάσος Αρνιακός, αναφέρει στη σημερινή του πρόγνωση πως τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν αναμένονται πολλές βροχές στο ξεκίνημά της τουλάχιστον, με κάποιες βροχοπτώσεις να σημειώνονται τη Μεγάλη Τρίτη στην Κρήτη και τη Μεγάλη Τετάρτη κατά κύριο λόγο στον Έβρο.

Τα φαινόμενα πάντως δεν θα προβληματίσουν. Ο κ. Αρνιακός τόνισε πως μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν πως και το Πάσχα ο καιρός θα είναι παρόμοιες με καλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως ο καιρός ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα αποτελεί... αίνιγμα.

Όπως αναφέρει με τα σημερινά στοιχεία από την ερχόμενη Κυριακή αλλά και τις περισσότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας καλός θα διατηρηθεί ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία τα μεσημέρια θα παραμείνει σε αρκετά φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα μαζί με σχετική ψύχρα τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

Όσον αφορά στους ανέμους τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα πρέπει να επικρατήσουν βοριάδες που μόνο στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 5-7 και πιθανόν στις Κυκλάδες τοπικά τα 8 μποφόρ).

Αν και σχετικά μακριά, με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, αινιγματικός παραμένει για ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο καιρός ως προς την πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων και σε ποιες περιοχές της χώρας γιατί θερμοκρασιακά θα πρέπει ο αυτός να εξακολουθεί να κοιτάζει προς την άνοιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα