Κλήρωση τζόκερ σήμερα 21/1: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 8 εκατ. ευρώ

Ένας υπερτυχερός αναδείχθηκε στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακής 21/3.     Έναν υπερτυχερό ανέδειξε η κληρωτίδα του Τζόκερ , που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2023. Ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία θα γίνει κατά 8.4155.371,87 ευρώ πλουσιότερος. Στη δεύτερη κατηγορία 5 παίκτες κέρδισαν 100.000 ευρώ, ενώ…

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθείται μια σειρά από διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων (ΕΚ) που αποτελείται από μέλη που ορίζονται από

το Υπουργείο Πολιτισμού, τα οποία πιστοποιούν ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου & η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων) για το αδιάβλητο της κλήρωσης.

2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για τον έλεγχο και των κληρωτίδων και επιλέγεται τυχαία από την ΕΚ μια από τις τρεις διαθέσιμες σειρές σφαιριδίων και τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλήρωση, 211,klirosi, 211