Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν από τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου - Ο πιλότος φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της ομίχλης στην περιοχή

Την αγωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα, να ξαναβρεί την πορεία του αποτυπώνει ηχητικό ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή.

Στο βίντεο που ανέβασε το VASAviation ακούγεται ο πιλότος να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου. Φαίνεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της

ομίχλης στην περιοχή και να ζητεί οδηγίες.

▶ Πώς συνετρίβη το ελικόπτερο με τον Kobe Bryant και την 13χρονη κόρη του

Το ελικόπτερο κάνει συνεχείς κύκλους και ο πύργος ελέγχου τον ρωτά αν χρειάζεται βοήθεια και αν επιθυμεί να τον συνοδεύσει βοηθητικό ελικόπτερο.

Ο πιλότος δεν ακούγεται καθαρά και από τον πύργο ελέγχου επαναλαμβάνουν αν χρειάζεται βοήθεια, αλλά απάντηση δεν παίρνει. Το ελικόπτερα λίγη ώρα μετά χάνεται από τα ραντάρ και συντρίβεται.

Το ντοκουμέντο :

Μάικλ Τζόρνταν: Είμαι σοκαρισμένος, ήταν σαν μικρός μου αδερφός

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ έστειλε ο Μάικλ Τζόρνταν με γραπτή δήλωση που μοιράστηκε στον Τύπο. Ο Τζόρνταν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, λέγοντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που αισθάνομαι για τον μικρό μου αδελφό.

Μέσι: Μας άφησε μια ιδιοφυία από τις λίγες

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ανέβασε φωτογραφία του Αμερικανού με τη φανέλα των Λέικερς και έγραψε στο Instagram: «Δεν έχω λέξεις. Όλη μου την αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους του Κόμπε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα και που περάσαμε ωραίες στιγμές μαζί. Μας άφησε μια ιδιοφυΐα από τις λίγες».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόμπι Μπράιαντ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media
Κόμπι Μπράιαντ: Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα