Κολωνός: «Γειτόνισσα» με Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Δίπλα στη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση του Κολωνού.Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση του Κολωνού. Εντός της ημέρας της Τρίτης (18/10) αναμένεται η μεταφορά της σε ειδικό κελί στις γυναικείες…

Την Τετάρτη (19/10) απολογούνται στον ανακριτή οι τρεις που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο: Ο 33χρονος, ο 34χρονος και ο 36χρονος, οι οποίοι αρνούνται οποιαδήποτε επαφή με την 12χρονη.

Στοιχεία αναμένονται

και από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς εξετάζονται εξονυχιστικά οι διαδρομές χρημάτων όλων των μελών της οικογένειας τόσο του 53χρονου όσο και της 12χρονης.

Η διαδικασία ταυτοποίησης βιαστών ή επίδοξων βιαστών της συνεχίζεται, με τους Αστυνομικούς να εξετάζουν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και αν υπήρξε κακοποίηση και άλλων παιδιών από τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, αλλά προφανώς πρέπει να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ανήλικα και ενήλικα παιδιά της οικογένειας για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η υπόθεση», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή. Έχει τελειώσει η προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας. Σε συνεργασία με τον ανακριτή εκδίδονται κάποια εντάλματα σύλληψης. Η αστυνομία τα εκτελεί. Οδηγούνται αυτοί οι άνθρωποι στη δικαιοσύνη, η οποία θα αποφασίσει στο τέλος για όλους τους δράστες. Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έχουμε και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι προσέρχονται αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και δηλώνουν ότι έχουν συνομιλήσει με το συγκεκριμένο παιδί μέσω της γνωστής αυτής διαδικτυακής εφαρμογής», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα