Κυψέλη: «Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε», λέει ο 17χρονος για την επίθεση που δέχτηκε στο σχολείο

Για την επίθεση που δέχτηκε σε σχολείο της Κυψέλης μίλησε ο 17χρονος μαθητής φανερά τρομαγμένος από αυτό το περιστατικό.Εξιτήριο πήρε ο 17χρονος μαθητής που δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με σφυρί σε σχολείο στην Κυψέλη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», ο 17χρονος μαθητής περιέγραψε τις τρομακτικές…

Τι συνέβη στο σχολείο;

Σύμφωνα με τον φύλακα του σχολείου, ο 19χρονος δράστης ήταν ψύχραιμος ενώ φαίνεται να είχε κρύψει στο παλτό του τα όπλα

με τα οποία επιτέθηκε αρχικά στον 17χρονο μαθητή και στην συνέχεια στον διευθυντή του σχολείου.

Ο φύλακας ανέφερε ότι ο 19χρονος του είπε ότι περίμενε να δώσει κάτι στον αδελφό του, με το που τελείωσε η προσευχή, προφανώς πέρασε μαζί τους.

Στην συνέχεια ο 19χρονος χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι τον 17χρονο μαθητή και μαχαίρωσε τον διευθυντή στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης ήθελε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή λίγες ημέρες πριν είχε διαπληκτιστεί με τον μικρότερο αδελφό του που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο.

Σύμφωνα με μαθητές που ήταν εκείνη την ώρα στο περιστατικό μιλώντας στο MEGA ανέφεραν «είδαμε το παιδί να χτυπάει τον Νιγηριανό και το παιδί προσπάθησε να του ρίξει μπουνιά για να αμυνθεί και μετά είδαμε να χτυπάει το παιδί με σφυρί στο κεφάλι και έχασε το παιδί τις αισθήσεις του και είχε παντού αίματα. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν όσο ο μαθητής του σχολείου βρισκόταν αναίσθητος στο πάτωμα από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Ο διευθυντής έτρεξε να πιάσει τον 19χρονο και ήταν το επόμενο θύμα του».

Σήμερα στον ανακριτή ο 19χρονος

Σήμερα αναμένεται στον ανακριτή ο δράστης της επίθεσης κατά του νεαρού μαθητή και του διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με την ποινική δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, ο θύτης αντιμετωπίζει αρκετά βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αλλά και την παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυψέλη, Δεν, 17χρονος,kypseli, den, 17chronos