Κυβερνητικό «πραξικόπημα» στην ΑΔΑΕ καταγγέλλουν τρεις καθηγητές – Ξημερώματα βγήκε το ΦΕΚ

Ξενοφών Κοντιάδης, Χαράλαμπος Ανθόπουλος και Αντώνης Καραμπατζός κάνουν λόγο για συνταγματική εκτροπή και παράνομη σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΔΑΕ.Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Κάπως έτσι έγιναν όλα χθες, στην πραξικοπηματικού τύπου παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής Λύσης, στη Διάσκεψη των Προέδρων, με την οποία επέλεξαν τα νέα μέλη…

«Το deal το είδαμε, είναι πολλά τα λεφτά»

Κατά

τη διάρκεια της συνεδρίασης ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο για πολιτικό, παραπολιτικό και οικονομικό deal μεταξύ ΝΔ και Ελληνικής Λύσης με φόντο τη διαγραφή του προστίμου του ΕΣΡ ύψους 2 εκ. ευρώ που έχει επιβάλει η ραδιοτηλεοπτική Αρχή επί προεδρίας Κουτρουμάνου στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για τις τηλεοπτικές του εκπομπές.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «θα δούμε ποια θα είναι η στάση του νέου ΕΣΡ στο θέμα του προστίμου στην Ελληνική Λύση» μιλώντας για «ενδεχομένως και οικονομική συμφωνία ανάμεσα στην Ν.Δ και στην Ελληνική Λύση». Από την πλευρά της η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη σημείωσε πως «το deal το είδαμε, είναι πολλά τα λεφτά».

Για την ιστορία νέα Πρόεδρος στο ΕΣΡ ορίστηκε η επίτιμη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σε θέση αντιπροέδρου ο Γιάννης Πολίτης- Δημοσιογράφος και Πολιτικός Αναλυτής και σε θέσεις μελών οι Δημήτρης Σταυρόπουλος -Δημοσιογράφος, Ευτύχης Παλλήκαρης - Δημοσιογράφος, Σπυρίδων Χρυσοφώτης - Δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω, Π.Τριανταφυλλίδης Αντιπρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Γιώργος Βλαβιανός – Δημοσιογράφος και Ιωάννης Μιχελάκης - Δημοσιογράφος.

Το ΦΕΚ που βγήκε σήμερα τα ξημερώματα:

Keywords
Τυχαία Θέματα