Λάκης Γαβαλάς: Κανέναν δεν άφησε ασχολίαστο, από Κασσελάκη μέχρι Βανδή

Ο Λάκης Γαβαλάς σε έναν χείμαρρο σχολίων στη συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1.Λίγο πριν από το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Στα σύρματα», ο Λάκης Γαβαλάς
ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και…

Παράλληλα ο Λάκης Γαβαλάς αναρωτήθηκε αν ανήκει στο κοινό σύμπαν ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ενημέρωσε πως πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το απόσπασμα:

Το καλοκαίρι που πέρασε άνοιξε νέο μαγαζί στη Μύκονο και όπως είπε το όνομά του στα ιταλικά σημαίνει «σε βαράω». Παραδέχτηκε όμως πως στο παρελθόν δεν πρόλαβε να χαρεί τα χρήματα που έβγαζε, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που είχε. Μετά από όσα του συνέβησαν και την φυλάκισή του κατάλαβε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τώρα όμως βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Τον απασχολούν πολλά από τα κοινωνικά ζητήματα, όπως οι καταστροφές από τις πλημμύρες.

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει μια συγκεκριμένη πειθαρχία όπως ανέφερε. Επίσης έχει αναθεωρήσει φιλίες που είχε δεδομένες καθώς ένιωσε προδωμένος ακόμη και από άτομα με τα οποία συνεργαζόταν. Εισπράττει όμως τον σεβασμό του κόσμου. Βγαίνοντας από τη φυλακή είχε αλλάξει το τοπίο γύρω του και δεν μιλά πια με τη μια αδερφή και τα ανίψια τους. Αυτό του στοιχίζει συναισθηματικά αλλά δεν θέλει να πιέζει τις καταστάσεις ανάμεσά τους.

«Είναι λιγάκι περίεργο», τόνισε για το κλίμα ανάμεσά τους, λέγοντας: «Θέλω να μιλήσω και με την άλλη μου αδελφή αλλά δεν έχει συμβεί. Δεν έγινε. Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος. Αν τώρα θεωρούν ότι έγινα καλός άνθρωπος, ας με πάρουν και να μου πουν πως «νομίζουμε ότι τώρα είσαι καλός άνθρωπος». Ή ας συνεχίσουν να αισθάνονται ότι δεν είμαι καλός και να μην μου μιλάνε. Μου στοιχίζει αυτό πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν παιδιά στα οποία και ήθελα να είμαι κοντά τους. Σίγουρα θα έχουν κάποιες αισθηματικές δυσκολίες που θα μπορούσαμε μαζί να τις απαλύνουμε και τέτοια αλλά εντάξει. Κάποια στιγμή η αδελφή μου σε κοινό γνωστό είπε ότι: δεν είναι δυνατόν να μην μιλάμε με τον αδελφό μου».

Ο Λάκης Γαβαλάς για τις σχέσεις με τις αδερφές του:

Στην προσωπική του ζωή υπάρχει αγάπη, αλλά προσπαθεί να τη προστατεύει με κάθε τρόπο. Σκέφτεται πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί στη ζωή του, καθώς αγαπά πολύ την οικογένεια. «Όταν θα ξαναγεννηθώ θα κάνω 18 παιδιά», είπε χαρακτηριστικά για το θέμα.

Το σχετικό βίντεο:

Η πρόσφατη συνεργασία του στην κωμική σειρά της ΕΡΤ, όπου υποδύεται τον καθηγητή, θα δείξει ένα ακόμη ταλέντο του Λάκη Γαβαλά.

Η νέα του συνεργασία για το Emily in Paris:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάκης Γαβαλάς, Κανέναν, Κασσελάκη, Βανδή,lakis gavalas, kanenan, kasselaki, vandi