Λευτέρης Λαζάρου: Το MasterChef 1 δεν ήταν ριάλιτι, ήταν διαγωνισμός

Ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ως κριτής στο πρώτο MasterChef.Ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τη συμμετοχή του ως κριτής στο 1ο MasterChef. Ο διαγωνισμός μαγειρικής τότε είχε προβληθεί…

Πλέον έχει επεκταθεί και με εστιατόρια στην Κεφαλλονιά και την Κέρκυρα.

Αντιμετωπίζει τη μαγειρική και τον πελάτη του με αγάπη και σεβασμό. Αρχική του φιλοδοξία δεν ήταν ποτέ να φτάσει στην σημερινή του καταξίωση, αλλά πάντα γνώριζε πως ό,τι κάνει θα το κάνει με σωστό τρόπο. Έτσι ο Λευτέρης Λαζάρου έχοντας μεγαλώσει στις γειτονιές του Πειραιά, που ήταν ζεστές και φιλόξενες, έμαθε πως να κινείται με τρόπο ανθρώπινο και να μοιράζεται, όπως έκαναν όλοι τότε.

Στην εφηβεία του, μόλις στα 16 του χρόνια, έχασε τον πατέρα του σε σύντομο σχετικά διάστημα. Από αυτόν κληρονόμησε το μικρόβιο της μαγειρικής, αλλά η απώλεια τον μεγάλωσε απότομα. Του πήρε αρκετά χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσει το κόστος της απώλειας. Στα 25 του όμως, του ήταν στενάχωρο το γεγονός πως ο πατέρας του ποτέ δεν θα δοκίμαζε τη μαγειρική του. Αυτό όμως τον πείσμωσε κι ακόμη και σήμερα, τιμητικά, κάθε καινούργιο του πιάτο το δοκιμάζουν πρώτοι οι παλαιότεροι και μεγαλύτερης ηλικίας πελάτες του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μιλά για τον πατέρα του:

Keywords
Τυχαία Θέματα