Λένα Δροσάκη: «Έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά γιατί χώρισα από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

Η Λένα Δροσάκη μίλησε για την «άνοιξη της ζωής της» και όσα βιώνει μετά από το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο ΜπουρδούμηΛένα Δροσάκη ήταν η νέα καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 το απόγευμα της Πέμπτης 4/4. Η ηθοποιός χαρακτήρισε την περίοδο αυτή…

Στην ερώτηση αν έχει κάνει τον απολογισμό της για όσα έγιναν, η Λένα Δροσάκη

είπε: «Δεν έχω κάνει τον απολογισμό μου. Χαίρομαι και βιώνω αυτήν την άνοιξη που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση, τη σχέση μας. Είμαι τόσο ευτυχισμένη, έχω πάρει απόφαση να είμαι ευτυχισμένη. Εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα επίπεδο, σε κανένα σημείο», με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να προσθέτει πως μέσα σε αυτή την εξίσωση ήταν και το γεγονός πως παρά τον χωρισμό, στο θέατρο δούλευαν μαζί.

«Το ξεχνάω αυτό», είπε η ηθοποιός. Ενώ για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων που είχε δεχτεί από τους δημοσιογράφους, είπε: «Δεν είμαι ποτέ έτοιμη. Έχω μία αγωνία κι ένα τρακ γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ως Λένα σε όλο αυτό. Μου είναι πάντα δύσκολο ως Λένα. Ήταν πολύ δύσκολα. Το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό, ότι έπρεπε να απολογηθώ ξαφνικά, ότι «πείτε μας γιατί χωρίσατε», να πω κάτι. Που μπορεί ακόμη να μην ήξερα ή να μην ήθελα να πω κάτι», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λένα Δροσάκη, Έπρεπε, Αλέξανδρο Μπουρδούμη,lena drosaki, eprepe, alexandro bourdoumi