Λούτσα: Μυστήριο με τη φωτογραφία των «6» πριν το μακελειό - Ποιος τους φωτογράφισε

Νέα δεδομένα για το μακελειό με θύματα τους 6 Τούρκους στηΛούτσα. Όλα δείχνουν πως ο άνδρας που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου.Τον ρόλο του 32χρονου που συνελήφθη με πλαστά διαβατήρια και σφαίρες στο Ελ. Βενιζέλος
δύο ώρες μετά το μακελειό στη Λούτσα με θύματα 6 Τούρκους, μέλη συμμορίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.…

Επιπλέον οι Αρχές εξετάζουν τόσο αν η συγκεκριμένη φωτογραφία των 6 είναι στο κινητό του συλληφθέντα όσο κι αν υπάρχει DNA του στα δύο σπίτια στην Λούτσα και στο Παλαιό Φάληρο που διέμειναν τα 6 θύματα του μακελειού.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως ο 32χρονος διέμενε σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ως προς τους λόγους που ήρθαν στη χώρα οι «6», η ΕΛΑΣ εξετάζει αν η αποστολή τους ήταν η εκτέλεση ενός συμβόλαιο θανάτου στη χώρα μας.

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ για τον 32χρονο

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται πως «ο συλληφθείς, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στην Τουρκία μια ώρα μετά το συμβάν στην Αρτέμιδα (στις 18:20 τελέστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα, στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00 και στο ενδιάμεσο, στις 20:30, συνελήφθη). Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας».

Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε και νέο κρησφύγετο των 6 στο Παλαιό Φάληρο.

Ποια είναι τα θύματα του μακελειού

Νεκροί είναι οι Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

{https://twitter.com/GuillaumPerrier/status/1701852973716934875}

Keywords
Τυχαία Θέματα