Μάνδρα: Νέο βίντεο μετά την εκτέλεση του Χρήστο Γιαλιά - Πανικός με αστυνομικούς που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά

Συγκλονιστικά καρέ σε βίντεο μόλις λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη δολοφονία του επιχειρηματία στη Μάνδρα.Καρέ - καρέ οι προσπάθειες των αστυνομικών να σβήσουν το φλεγόμενο αυτοκίνητο του 59χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, ελάχιστα λεπτά μετά μαφιόζικη δολοφονία στη Μάνδρα. Σε βίντεο ακούγονται οι διάλογοι των…

Τον βρήκαν αφύλακτο και χωρίς να κυκλοφορεί με τεθωρακισμένο όχημα

Οι αστυνομικοί αναζητούν από κάμερες, που δεν υπάρχουν πολλές καθώς είναι αραιοκατοικημένη περιοχή, το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δραστών της.

Το θύμα είχε τέσσερα

θωρακισμένα αυτοκίνητα, ωστόσο το χθεσινό αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο.

Πολύτιμα στοιχεία που θα βοηθούσαν τις Αρχές έχουν καταστραφεί, καθώς το κινητό τηλέφωνο του θύματος καταστράφηκε κατά τη φωτιά στο αυτοκίνητο.

Ο επιχειρηματίας εκτός από την ενασχόληση του με την εμπορία κρεάτων ήταν και ποδοσφαιρικός παράγοντας καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος σε 3 ομάδες.

«Αστακός» το σπίτι του Χρήστου Γιαλιά

Όπως μετέδωσε το iEidiseis, υπερυψωμένη σκοπιά είχε έξω από το σπίτι του στη Μάνδρα ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς που έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την Τετάρτη.

Ο επιχειρηματίας έχει δυο σπίτια σε Μάνδρα και Μαγούλα και έξω από αυτά σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε ένοπλη φύλαξη.

Ωστόσο, χθες βράδυ που έφυγε από το γραφείο του για να επιστρέψει σπίτι του ήταν μόνος του με αποτέλεσμα να πέσει θύμα δολοφονίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνδρα, Νέο, Χρήστο Γιαλιά - Πανικός,mandra, neo, christo gialia - panikos