Μαριάννα Ευστρατίου: Οι συμμετοχές στη Eurovision, οι αντιδράσεις και τα σχόλιά της για το «Ζάρι»

Η Μαριάννα Ευστρατίου εξομολογείται την εμπειρία της από τις συμμετοχές της στον διαγωνισμό της Eurovision.Στο φιλόξενο Στούντιο 4 βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα η Μαριάννα Ευστρατίου, όπου μίλησε για τη διαδικασία του διαγωνισμού της Eurovision σε εποχές που η ΕΡΤ δεν είχε ανάλογο budget
για…

Η Μαριάννα Ευστρατίου σχολίασε το «Ζάρι» και τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι: «Όταν το πρωτοείδα δεν μου άρεσε πολύ το βίντεο κλιπ. Θεώρησα ότι το τρολάρισμα αυτό είναι too much. Δεν ήθελα να βλέπω μια περικεφαλαία, δεν ήθελα να βλέπω τον γύρο... Το συνήθισα όμως, όπως συνηθίζουμε τα πράγματα που έρχονται με διαφορετικό τρόπο.

Μου αρέσει πολύ η Μαρίνα όμως. Οπότε αποφάσισα ότι είναι ένα καλό σημερινό πράγμα αυτό, δεν θα το έλεγα κομμάτι. Είναι ένα σύμπλεγμα μουσικών ειδών, τα οποία ταιριάζουν πάρα πολύ ωραία. Πραγματικά εύχομαι να πάει πολύ καλά. Δηλαδή τώρα μου αρέσει. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δω τι κρύβεται πίσω από αυτό. Τη λογική αυτή τη δέχομαι...», είπε.

Παράλληλα έκανε λόγο για το stage στο Μάλμε, το οποίο είναι 18 μέτρα. Τις ίδιες διαστάσεις είχε και στη δική της συμμετοχή το 1996, μόνο που τότε χωριζόταν σε τρία μέρη.

Επίσης είπε πως: «Το 1989 το έγραψα το κομμάτι γιατί είχα μια αγάπη να το κάνω. Τους έδωσα το κομμάτι και μου είπαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Βέβαια μετά όταν πέρασε πρώτο ήθελαν να έρθουν μαζί μου στο ταξίδι από την εταιρία», είπε στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάννα Ευστρατίου, Eurovision, Ζάρι,marianna efstratiou, Eurovision, zari