Μαρίνα Σάττι: «Ανυπομονώ να δείξω την ελληνική μουσική και κουλτούρα στη Eurovision 2024»

Θετική διάθεση και ενέργεια εκπέμπει η Μαρίνα Σάττι στο βίντεο με το οποίο συστήνεται στον κόσμο της Eurovision 2024Μαρίνα Σάττι συστήθηκε και επίσημα, την Τρίτη (19/12), στο κοινό της Ευρώπης ως η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει τον ερχόμενο… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το

χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το τραγούδι που θέλει η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision 2024

Πάντως, στην πρώτη της συνέντευξη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, που μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως θα ήθελε ένα ρυθμικό τραγούδι σε ελληνικό στίχο για τον διαγωνισμό, προκειμένου να «δείξουμε τη σύγχρονη εικόνα της χώρας».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είχε αναφέρει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά. […] Πρέπει να βρούμε το τραγούδι, την ιστορία που θα πούμε και εκεί πάνω θα χτίσουμε». Κατόπιν, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν». Επίσης, η ίδια είπε πως το αγγλόφωνο power pop τραγούδι είναι μακριά από το είδος που υπηρετεί.

Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2024. Για τον λόγο αυτόν, σε συνεργασία με τη Minos-EMI/Universal και την ΕΡΤ, πέρα από τα δικά της κομμάτια, ακούει και τις περίπου 150 συνθέσεις που κατατέθηκαν για λογαριασμό της στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Ανυπομονώ, Eurovision 2024,marina satti, anypomono, Eurovision 2024