Μαρίνα Σάττι: «Το τραγούδι μου στη Eurovision 2024 είναι μερικά βήματα πιο μπροστά απ' ό,τι έχω κάνει»

Πώς επελέγη το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision 2024 και τι αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι γι' αυτό.Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη σε ευρωπαϊκό μέσο έδωσε, την Πέμπτη (15/02), η Μαρίνα Σάττι ενόψει της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει…

Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη, Zac

Wiesel, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια του βίντεο κλιπ, αναδεικνύονται η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας μας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (13/02) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, τίτλος του τραγουδιού ενδέχεται να είναι η λέξη «Ζάρι» και ο στίχος θα είναι στα Ελληνικά, με τον ζουρνά να κυριαρχεί στη σύνθεση. Πέρα από τη Μαρίνα Σάττι, στη δημιουργία του τραγουδιού έχει εμπλακεί και ο OGE, που είναι από τους στενούς συνεργάτες της καλλιτέχνιδας.

Το team της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024

Ακόμα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του μουσικού θεσμού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Eurovision 2024,marina satti, Eurovision 2024