Μεγάλη πίκρα το ΚΚΕ: Από τα «sugar daddies» του Κουτσούμπα στις χυδαιότητες του Νίκου Σοφιανού

Παρά τον σάλο των αντιδράσεων, το ΚΚΕ επιμένει στα όσα είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας περί «sugar daddies». Κάλυψη και από την Αλέκα Παπαρήγα.Ανέβασε τον πήχη της χυδαιότητας και του σεξισμού ο Νίκος Σοφιανός, μετά τα όσα είπε χθες ο Δημήτρης Κουτσούμπας περί «sugar daddies» που πληρώνουν τα δίδακτρα φοιτητριών. Το μέλος του…

Με φωτογραφίες από πλατφόρμες «sugar daddies» εμφανίστηκε ο Κουτσούμπας στη Βουλή

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας παρά τον σάλο των αντιδράσεων, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε, αλλά εμφανίστηκε με φωτογραφίες από πλατφόρμες αναζήτησης «sugar daddies», γεγονός που προκάλεσε την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η νέα τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, κατά την οποία μάλιστα κατέθεσε τις φωτογραφίες στα πρακτικά, έγινε στο πλαίσιο της επετειακής συνεδρίασης της Ολομέλειας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γεγονός που προκάλεσε και νέα αρνητικά σχόλια.

«Το ΚΚΕ ξέρετε δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια στην εκμετάλλευση», είπε και συνέχισε: «Πάντα την κατήγγειλε. Πάντα την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χθες στην Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της»

«Δεν ενοχλείστε για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημά σας. Γιατί δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτό τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα στις Σχολές τους στις χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης», τόνισε.

{https://www.youtube.com/watch?v=6jsezAtqGOw}

Κάλυψη Παπαρήγα σε Κουτσούμπα

«Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε "νόμιμα" με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες.

Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!» δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα «με αφορμή την αναφορά της υφυπουργού Παιδείας στο όνομά της».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, ΚΚΕ, Κουτσούμπα, Νίκου Σοφιανού,megali, kke, koutsouba, nikou sofianou