Μέγαρα: «Εκεί κρύβεται ο δράστης» – Καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου παιδιού

Ο 4χρονος από τα Μέγαρα έχει υποστεί υποσκλειρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικές θλάσεις.Δεν είναι καλά τα νέα για την υγεία του 4χρονου παιδιού, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (13/01), το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», έπειτα από ξυλοδαρμό…

Η μαρτυρία της μητέρας του 4χρονου

«Με έστειλε να πάω να πάρω τσιγάρα και άφησα τον γιο μου πίσω, που είναι 11 χρόνων, μαζί με τον άλλον που είναι 10» είπε, την Πέμπτη (11/01), η μητέρα του 4χρονου

από τα Μέγαρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, η μητέρα του παιδιού δήλωσε: «Σήκωσε το 4χρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του τη δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα "ααα" από το παιδί».

Όπως ανέφερε, όταν τον ρώτησε αν χτύπησε το παιδί, εκείνος τής είπε ότι ζαλίστηκε και λιποθύμησε. Αναφορικά με τα εγκαύματα που φέρει ο 4χρονος, η μητέρα του δήλωσε πως «πριν από έναν μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει "φέρε μου τις κάλτσες απ’ έξω". Πέταξε το παιδί μέσα στη λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο. Όταν το είδα το παιδί, μου είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά. Δεν με άφηνε να κάνω βήμα».

Η μητέρα μετέφερε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση το παιδί της στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και, εν συνεχεία, στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 4χρονος βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση με πτώση επιπέδου συνείδησης, έχοντας υποστεί υποσκλειρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικές θλάσεις. Αμέσως, προχώρησαν στη διασωλήνωσή του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπως και έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα