Μελίνα Ασλανίδου: «Έγινε χαμός με το Big Brother, την επόμενη ημέρα άκουγα παντού το τραγούδι»

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και πως η καριέρα της εκτινάχθηκε μέσα από το Big BrotherΜελίνα Ασλανίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1, όπου ήταν καλεσμένη την Τρίτη 26/9. Με αφορμή τη νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ,
«Νύχτα στάσου»,…

Πριν από μερικά χρόνια πήρε την απόφαση να πάει να ζήσει στα Χανιά, τα οποία παραδέχτηκε πως νιώθει σαν δεύτερη πατρίδα της. Ακόμη είναι μια πόλη που η μουσική ανθίζει, όπως είπε. Όταν τη ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως αποφάσισε να μετακομίσει με την καριέρα της να είναι ψηλά, η Μελίνα Ασλανίδου είπε πως: «Δεν πήγα στη Νορβηγία, δεν σκέφτηκα ότι θα με ξεχάσουν σαν τραγουδίστρια».

Η αρχή έγινε από τις σπουδές ως βοηθός μικροβιολόγου, ένα επάγγελμα που έχει ασκήσει για μικρό διάστημα, η γνωστή τραγουδίστρια. Το τραγούδι ήταν πάντα όμως η αγάπη της, ακόμη κι όταν εργαζόταν σε καφέ για να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι της.

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως είπε: «Δούλευα σε καφέ και τραγουδούσα συνέχεια καθώς σέρβιρα. Είπα το «Θα σπάσω κούπες», έγινε χαμός και με πήρανε», έτσι έγινε η αρχή της καριέρας της και η πρώτη της συνεργασία με την Γλυκερία. Τότε είχε γνωρίσει τον Νίκο Παπάζογλου κι έκαναν παρέα. Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν στα Γιαννιτσά σε μια συναυλία. Ενώ ακολούθησαν εμφανίσεις σε φοιτητικά κυρίως στέκια.

Δείτε το βίντεο:

Το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα της, με το οποίο έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα ήταν με το τραγούδι «Τι σου'κανα και πίνεις» που ερμήνευε η Πόλυ Πάνου. Με αφορμή μια ερωτική απογοήτευση στο πρώτο Big Brother, το γνωστό τραγούδι αναβίωσε με τη διασκευή που τραγουδούσε η Μελίνα Ασλανίδου στο μουσικό σχήμα «Οι απέναντι» που συνεργαζόταν τότε.

Χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια είπε στο Στούντιο 4: «Έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μία νύχτα. Το άκουγα παντού. Στην ομάδα, που είναι πολύ σημαντική όταν κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια που βάζαμε πίσω μπρος, αλλάξαμε αυτό το τραγούδι και βάλαμε αυτήν την πρόζα μπροστά. Με το που πρωτοακούστηκε στην Θεσσαλονίκη στον Πέτρινο Μύλο, όλοι γύρισαν και με κοίταξαν. Το τραγούδι είναι από την Πόλυ Πάνου από το ’60. Ένιωσα έτοιμη. Ήταν η ώρα να κατέβω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρό μου», πρόσθεσε.

Ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θυμήθηκε πως το τραγούδι συνδέθηκε με το ριάλιτι: «Ήταν στενοχωρημένος ο νικητής του Big Brother, ο Τσάκας, γιατί έφυγε μία κοπέλα με την οποία νομίζαμε ότι έχουν κάτι». Με την Μελίνα Ασλανίδου να απαντά: «Παιδιά εγώ δεν το είχα δει τότε. Δεν έβλεπα και τηλεόραση. Ένα περίεργο πράγμα την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά έβλεπα σπάνια. Έγινε χαμός. Το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι», συμπλήρωσε για την εκτίναξη της καριέρας της.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα