Μεσολόγγι: Η «προφητεία» της αδελφής του Μπάμπη και η μυστηριώδης γυναίκα με τα SMS στον κρεοπώλη

«Πηγαίνω στα χωράφια και νομίζω πως θα δω το παιδί μου να μου λέει "εδώ είμαι"», είχε πει η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.Φως στη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι θέλησε να ρίξει, την Παρασκευή (26/01), η Αγγελική Νικολούλη. Συγκεκριμένα, συγκλονίζει η «προφητεία» της Χριστίνας, της αδελφής του Μπάμπη Κούτσικου…

Η γυναίκα με τα μηνύματα στον κρεοπώλη

Μάλιστα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» εντόπισε την γυναίκα στην

οποία ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα την ημέρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Η ίδια δήλωσε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε, εκείνο το πρωί, ένα μήνυμα και όχι περισσότερα, όπως έλεγαν.

Χαρακτηριστικά, η γυναίκα αυτή είπε: «Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30…11; Κάπου εκεί…Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε "τι κάνεις, καμάρι μου; Πώς είσαι;". Κάτι τέτοιο… Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως, επίσης, τόνισε δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού, μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα, υον Μπάμπη δεν τον γνώριζα», ανέφερε η γυναίκα χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Μπάμπη, SMS,mesolongi, babi, SMS