Μεσολόγγι: Η σορός στο Ευηνοχώρι ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη - Τι λέει η αστυνομία

Η σορός στο Μεσολόγγι ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη. Η οικογένεια αναγνώρισε τα ρούχα του.Η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαιώνει επίσημα την εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου, του άτυχου νέου που αγνοούνταν εδώ και μέρες από το Μεσολόγγι. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή…

Υπενθυμίζεται πως υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/1) στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια λίγο μετά τις 07:00 το πρωί για λόγους ασφαλείας όμως η απολογία του ξεκίνησε 4 ώρες αργότερα και ήταν μαραθώνια.

Ο κρεοπώλης δεν άλλαξε στάση υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εμπλοκή στην εξαφάνιση και ότι έχει πει από την πρώτη στιγμή, όλα όσα γνώριζε για την υπόθεση.

Από την πρώτη του προσαγωγή για την υπόθεση, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστήριζε πως έχει ένα κενό μνήμης 50 λεπτών, επειδή έκανε χρήση ουσιών. Όμως, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που βγήκαν καθαρές επιβεβαίωσαν ότι έλεγε ψέματα.

Δημοσιογράφος του ALPHA έδειξε το σημείο όπου ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος την Κυριακή έδωσε σήμα ότι κάτι υπάρχει εκεί.

Το σκυλί αυτό, που ήρθε με αίτημα της οικογένειας, και ειδικεύεται σε τέτοιες έρευνες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το σημείο που «υπέδειξε» ο σκύλος είναι ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Ευηνοχώρι, 31χρονο Μπάμπη -,mesolongi, evinochori, 31chrono babi -