Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης στα δικαστήρια - Οι αντιφάσεις για τη διαδρομή το βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ψάχνουν για τον Μπάμπη εκεί όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του στο Μεσολόγγι. Την ίδια ώρα, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό είναι στα δικαστήρια. Σύμφωνα με…

Η συνομιλία-μυστήριo με τον κρεοπώλη για 12 δευτερόλεπτα

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε συνομιλία του αγνοούμενου με τον 50χρονο κρεοπώλη διάρκειας 12 δευτερολέπτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κρεοπώλης φαίνεται

να άφησε το κινητό τηλέφωνό του στο σπίτι του, ενώ πήγε να παραλάβει τον 31χρονο προκειμένου να τον μεταφέρει σε σημείο συνάντησης με φίλο του, με τον οποίο θα πήγαιναν για κυνήγι.

Ακόμα, ο 50χρονος έχει ισχυριστεί ότι έφυγε από τον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι, πήρε τον 31χρονο απ’ το σπίτι και τον άφησε στον κόμβο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην Παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και μετά επέστρεψε.

Ο κρεοπώλης φέρεται, σύμφωνα με συγγενείς του αγνοούμενου, να είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο. Βέβαια, ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο. Ο κρεοπώλης φέρεται να υποστηρίζει, μέχρι στιγμής, πως «δεν γνωρίζω τίποτα» και «δεν θυμάμαι πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι,mesolongi