Μεσολόγγι: Πλήθος κόσμου στη κηδεία του Μπάμπη - Υποβασταζόμενη η μητέρα του (εικόνες, βίντεο)

Είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο από το Μεσολόγγι.«Σήμερα το Μεσολόγγι κλαίει τον δικό του άνθρωπο», ανέφερε την ώρας της κηδείας ένας γείτονας του 31χρονου. Στις 15:00 ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι,…

Το πιο πιθανό σενάριο για το κίνητρο της δολοφονίας

Ο κ. Τσούκαλης, ο οποίος είναι ιδιωτικός ερευνητής, αναφέρθηκε στις αντιφάσεις του κρεοπώλη -που είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Μπάμπη- αλλά μίλησε σχετικά και με το κίνητρο πίσω από το έγκλημα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι σύντομα θα υπάρξουν προσαγωγές και τα στόματα θα ανοίξουν.

Αναλυτικά είπε:

«Περιμένουμε να δούμε αν εντοπιστεί η καραμπίνα ή το τηλέφωνο. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν. Δεν αποκλείουμε να βρεθούν στοιχεία DNA πάνω σε αυτό. Επίσης δεν αποκλείεται να γνώριζε κάποιος αλλά δεν αποκλείεται να ήταν κάποιος άλλος εκεί κοντά με αυτοκίνητο.

Ένας ο οποίος λέει ψέμματα σε κάθε ανάκριση κάτι θα του ξεφεύγει. Την παραμονή της εξαφάνισης του Μπάμπη υπήρξε ένας έντονος διάλογος του Μπάμπη και του κρεοπώλη που του ζητούσε τις 17.000 ευρώ που του χρωστούσε για να πάει στην Ιταλία όπου ήταν η έδρα της εργασίας του.

Μπορεί οι 17.000 να είναι μικρό κίνητρο αλλά μπορεί να ήταν σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Σιγά - Σιγά πιστεύω ανοίγουν στόματα και θα υπάρξουν προσαγωγές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Για τον κρεοπώλη πιστεύω ότι μπορεί να είχε και άλλες εμπλοκές. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ήξερε κάποια παράνομη δραστηριότητα του κρεοπώλη. Ο άνθρωπος αυτό έκανε εγκληματικές αντιφάσεις από την αρχή λέγοντας πολλά ψέμματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Πλήθος, Μπάμπη - Υποβασταζόμενη,mesolongi, plithos, babi - ypovastazomeni