Μεσολόγγι: Τα 4 στοιχεία που «έκαψαν» τον κρεοπώλη και συνελήφθη - Προσήχθησαν άλλα τέσσερα άτομα

Εκτός από τη σύλληψη του κρεοπώλη, προσήχθησαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.Στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, που ήταν ο τελευταίος που είδε εν ζωή τον 31χρονο Μπάμπη, προχώρησαν οι Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο ίδιος δεν έχει προς το παρόν…

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη
του κρεοπώλη

Αν και ο ίδιος δεν έχει «σπάσει» και εμμένει στην στάση πως δεν γνωρίζει τι έγινε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη, όταν τον άφησε σε επαρχιακό δρόμο, ωστόσο 4 είναι τα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση, οδηγώντας στη σύλληψη του κρεοπώλη.

Αρχικά, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν πολλές. Σε μία από αυτές υποστήριξε πως ο 31χρονος ήταν αυτός που τον κάλεσε το μοιραίο βράδυ, ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε το αντίστροφο.

Δεύτερον, το δρομολόγιο που ακολούθησε ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε περιγράψει και δεν συμβαδίζει με το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες. Τρίτο στοιχείο είναι οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή, και τον «έκαψαν».

Τέλος, χθες υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή, όπου χάθηκε ο Μπάμπης.

Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ο κρεοπώλης και φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα