Μικρό καλοκαιράκι πριν τη νέα αλλαγή του καιρού - Νέα πρόγνωση

Αλλάζει και πάλι ο καιρός από την επόμενη Δευτέρα. Για καλοκαιρινό καιρό έως τα τέλη της εβδομάδας έκανε λόγο η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Ερμιόνη Κατιρτζόγλου στη σημερινή της πρόγνωση. Από την Πέμπτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο καιρός…

Κάτι έρχεται τέλη Σεπτέμβρη - Τι λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς θα δείχνουν τα θερμόμετρα σε αρκετές περιοχές της χώρας και αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο

καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι, με μοναδική παραφωνία κάποιες βροχές προς τα βάρεια και δυτικά το απόγευμα.

Μία νέα διαταραχή, ωστόσο, φαίνεται πως έρχεται από την επόμενη εβδομάδα, με το Φθινόπωρο να επιστρέφει τέλη του Σεπτέμβρη.

Για σήμερα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός, οι βοριάδες θα εξακολουθούν να φυσούν στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες. Ηλιοφάνεια θα επικρατεί στις περισσότερες περιοχές, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν προς το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά της χώρας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 34 βαθμούς Κελσίου τοπικά.

Στην Αθήνα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τον υδράργυρο να φτάνει τους 30 βαθμούς. Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, με κάποια πιθανότητα βροχής προς το απόγευμα.

Καλός ο καιρός και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη έρχεται μία μικρή αστάθεια με κάποιες μπόρεις προς τα βόρεια και δυτικά. Η Παρασκευή δεν θα παρουσιάσει κάποια αλλαγή.

Το Φθινόπωρο, ωστόσο, έρχεται ξανά από την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής καιρικά δεδομένα. Όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης φαίνεται πως μία διαταραχή πλησιάζει τη χώρα από την Ευρώπη, που θα δώσει βροχές. Πρόσθεσε πως καθώς οι θάλασσες είναι ακόμη ζεστές, αν προκύψε μία νέα κακοκαιρία αυτή θα έχει ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μικρό,mikro