Μίλτος Τεντόγλου: Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου και η συγκίνηση στο βάθρο

Και επίσημα το χρυσό μετάλλιο στον Μίλτο Τεντόγλου, συγκινημένος στο βάθρο.Πήρε το χρυσό μετάλλιο ο συγκινημένος Μίλτος Τεντόγλου στο βάθρο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά την πρωτιά με άλμα στα 8,22 μ.,…

«Ήθελα να κάνω μια επίδοση από αυτές που μου αρέσουν, αλλά ο πρωινός τελικός ήταν πολύ δύσκολος για εμένα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Δυσκολεύτηκα πολύ αν και έχω προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς και πάλι ήταν δύσκολο», δήλωσε στον απεσταλμένο του ΕΡΤNews μετά την

απονομή του χρυσού μεταλλίου ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα, για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί, δηλαδή και να έχανα, δεν θα με ενοχλούσε γιατί είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού αλλά εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα πιο πολύ στο ανοιχτό», τόνισε. «Ο κλειστός μου πήγε εντάξει, νιώθω καλά και συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις Τεντόγλου μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στη Γλασκώβη:

Νωρίτερα, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιέφερε ακόμη και να χάσει, καθώς ήθελε την καλή επίδοση, η οποία δεν ήρθε επειδή ο αγώνας έγινε πρωί.

Τη… βόμβα, όμως, την κρατούσε για το τέλος, καθώς αναφέρθηκε στην αλλαγή βαλβίδας που θα γίνει στο μήκος, ένα στοιχείο που όπως είπε, θα κάνει εύκολο το άθλημα κι αυτό είναι άδικο για αθλητές όπως τον ίδιο που προπονείται τόσα χρόνια για το ρυθμό και τον συγχρονισμό που είναι το δύσκολο κομμάτι του αγωνίσματος.

Πρόσθεσε κιόλας πως σε περίπτωση που προχωρήσει αυτή η αλλαγή, θα κάνει τριπλούν: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν»!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλτος Τεντόγλου,miltos tentoglou