Νέα Φιλαδέλφεια: Η παρέλαση κοριτσιών που «πάγωσε» τους θεατές - Σφοδρή αντίδραση του δημάρχου

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό το οποίο δημιούργησε αμηχανία -ή και γέλιο- σε όσους το παρακολούθησαν, συνέβη κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, στον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας - Η αντίδραση του Δημάρχου στην «παρέλαση» της περίεργης ομάδας

Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια... περίεργη ομάδα από κοπέλες που πιθανότατα υποδύονται τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» με τον

πλέον ανορθόδοξο τρόπο που βλέπτε στο ακόλουθο βίντεο:

{https://youtu.be/4VGuvMn50jU}

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fx-news, που δημοσιοποίησε το σχετικό βίντεο, η εν λόγω ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας!

«Παρεισφρήσαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών», αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα.

Μία ερμηνεία του περιστατικού είναι, κατά το ίδιο τοπικό Μέσο, η αναπαράσταση του θρυλικού σκετς των Monty Python: «The Ministry of Silly Walks»:

{https://youtu.be/BoIdEjdZIls}

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γιάννης Βουρός γνωστοποίησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πως η ταυτοποίηση «αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών» έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά, ο κ. Βούρος έγραψε στο Facebook:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, ⎯ Σφοδρή,filadelfeia, ⎯ sfodri