Νέα Φιλαδέλφεια: Κλειστά στόματα από τους Κροάτες χούλιγκαν - Το βαρύ κατηγορητήριο

Οι Κροάτες χούλιγκανς τηρούν σιγή ιχθύος για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη σύλληψή τους μέχρι και σήμερα.Ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά τις 10:00 οι πρώτες μεταγωγές των συλληφθέντων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου στις 12:00 αναμένεται να ξεκινήσει η…

«Σκανάρουν» 13 άτομα

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Μιχάλη έχουν μπει 13 άτομα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ στο μικροσκόπιο βρίσκονται τρεις Έλληνες, εννιά

Κροάτες και ένας Αλβανός 22 ετών, στον οποίο βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς.

Ως προς τους Έλληνες οι δύο είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο ένας, ο 27χρονος, έχει δικογραφία σε βάρος του με 4 ακόμα άτομα και αποφυλακίστηκε πριν από 6-7 μήνες.

Σήμερα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Στις 17:00 θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την καταδρομική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ζητά αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Κλειστά, Κροάτες,filadelfeia, kleista, kroates