Νέα Φιλαδέλφεια: Αρχίζουν αύριο οι απολογίες των χούλιγκαν - Ντοκουμέντα αποκαλύπτουν το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.

Βαρύ το κατηγορητήριο για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Αύριο η κηδεία τουΑύριο Παρασκευή (11/8) αρχίζουν και θα τελειώσουν την ερχόμενη Κυριακή, οι απολογίες των κατηγορουμένων ενώπιον των τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως…

Αύριο η κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media ενώ νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα