Νέα Σμύρνη: «Ο Τόλης ζει» - Θρήνος στην κηδεία του 16χρονου που δολοφονήθηκε με ψαλίδι από τον αδερφό του

Το τελευταίο αντίο στην «ψυχή της παρέας», στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.Σε κλίμα οδύνης, στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης τελέστηκε σήμερα Παρασκευή (29/12) η κηδεία του αδικοχαμένου 16χρονου που δολοφονήθηκε από τον 18χρονο αδερφό του με ψαλίδι μέσα στο ίδιο τους…

«Τι σου έκανα αδελφούλη μου»

Ήταν αγαπημένα αδέλφια, ανέφερε η σύντροφος του 18χρονου που δολοφόνησε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη.

Όπως

είπε η σύντροφος του 18χρονου μιλώντας στο MEGA: «Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας. Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Ήταν να πάμε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναμε ταξίδι. Είχε ανάγκη να ηρεμήσει. Έψαχνε μια μπλούζα και ρώτησε τον αδερφό του», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Ο αδερφός δεν την έδινε. Έβρισε τον σύντροφό μου. Ο σύντροφός μου, που έχει σπάσει το χέρι και έκανε χειρουργείο το έκανε ως άμυνα. Είναι πολύ καλό παιδί. Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια. Και το άλλο παιδί είχε τα νεύρα του. Του συντρόφου μου δεν του άρεσε να του κρίνουν. Εμένα όμως ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό».
Σύμφωνα με την ίδια «επειδή ο μικρός τον προκαλούσε, συχνά μάλωναν. Ο σύντροφός μου είχε σπασμένο χέρι και η άμυνά του ήταν αυτό το ψαλίδι. Πήγε όμως κατευθείαν μόλις κατάλαβε τι έκανε και έλεγε «τι σου έκανα αδελφούλη μου». Είμαστε μαζί σχεδόν 3 μήνες».

Το ψαλίδι με το οποίο ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

Φώτο-ντοκουμέντο από το μοιραίο ψαλίδι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο 16χρονος από τον ίδιο του τον αδερφό στη Νέα Σμύρνη, μετέδωσε το iΕidiseis.

Το ψαλίδι βρέθηκε από τους αστυνομικούς -μετά το έγκλημα- στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ενώ στην αιχμή του υπήρχε αίμα. Ο 18χρονος δράστης το πήρε από την κρεβατοκάμαρα, μαχαίρωσε τον αδερφό του στο σαλόνι και το επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα