Νέα στοιχεία για τη γυναικτονία στη Δράμα: Οι καυγάδες και η αυτοκτονία του δράστη

Συγκλονισμένη  η κοινωνία στην Προσοτσάνη Δράμας, μετά τη νέα γυναικοκτονία.Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, με έναν 64χρονος που σκότωσε με μια καραμπίνα την εν διαστάσει σύζυγό του. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και έδωσε…

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο, το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα.

Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές.

Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».

Οι καυγάδες και οι τσακωμοί

Οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε τρία εγγόνια, ήταν συχνοί το τελευταίο διάστημα, λένε κάτοικοι. Παρόλα αυτά κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη. Συγγενείς του συζυγοκτόνου, αλλά και του θύματος όμως φαίνεται πως γνώριζαν περισσότερες λεπτομέρειες για την τεταμένη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία της πρώτης ξαδέρφης του 64χρονου δράστη και αυτόχειρα: «Γνώριζα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα μεταξύ τους και θα χώριζαν. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε συνεννοήσεις για το πώς θα χώριζαν την περιουσία τους.

Μάλιστα, πριν από δύο μέρες ο ξάδερφός μου ξέρω ότι είχε δώσει στη γυναίκα του 20.000 ευρώ γιατί θα έφευγε από το σπίτι τους. Θεώρησα ότι αυτό είναι το μερίδιο του σπιτιού γιατί το είχαν φτιάξει μαζί. Ποιος ο λόγος να γίνει το φονικό; Πραγματικά δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να μεσολάβησε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο ξάδερφός μου ήταν ένας ευαίσθητος και γλυκός άνθρωπος που δεν ξέρω τι έχει συμβεί για να έφτασε σε αυτό το σημείο».

Άλλος φίλος της οικογένειας, ο οποίος γνωρίζει και την κόρη που βρήκε νεκρούς τους γονείς της μέσα στο σπίτι τους, ανέφερε στην αστυνομία πως το βράδυ της Δευτέρας, ο δράστης είχε επισκεφτεί την κόρη τους στο σπίτι της για να δει εκείνη και τα παιδιά της. Φάνηκε σαν να τους αποχαιρετούσε, σαν να γνώριζε αυτό που ερχόταν.

«Η κόρη τους, η Λίνα είναι σοκαρισμένη γιατί είδε και τους δύο γονείς της νεκρούς, σήμερα το πρωί και κάλεσε την αστυνομία. Χτες το βράδυ, λίγες ώρες προτού ο πατέρας της σκοτώσει τη μητέρα της και αυτοκτονήσει, ο 64χρονος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει. Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε μαζί της για να μάθουμε αν είχε μιλήσει για τις άσχημες σκέψεις του γιατί η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που έγινε.

Ο πατέρας της κάθε πρωί, πήγαινε και έπαιρνε τα παιδιά της από το σπίτι και τα πήγαινε σχολείο. Η Λίνα, σήμερα το πρωί είδε ότι ο πατέρας της αργούσε να πάρει τα εγγόνια του και πήγε στο πατρικό της, να δει τι συμβαίνει. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα, άνοιξε και τους είδε νεκρούς», φέρεται να δήλωσε ο φίλος της οικογένειας κατά τις έρευνες της αστυνομίας.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή και διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα