Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας: «Κλείδωσαν» οι περιοχές με βροχή

Διχασμένος ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μπόρες το απόγευμα. Νέα πρόγνωση για την Κυριακή της Αποκριάς και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.Η θερμοκρασία θα κάνει σίγουρα τη... χάρη στους καρναβαλιστές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας,
καθώς ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Ο καιρός, όμως, θα είναι άστατος, με τις…

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Η Παρασκευή και τιΣάββατο θα είναι δύο πολύ καλές καιρικά ημέρες με τις μπόρες να εμφανίζονται κυρίως σε βουνά το απόγευμα.

Την Κυριακή θα υπάρξει μια έξαρση της απογευματινής αστάθειας χωρίς όμως να προβληματίζει ιδιαίτερα οπότε και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δεν θα αντιμετωπίσουν αξιόλογα προβλήματα.

Την Καθαρά Δευτέρα περιορίζεται σημαντικά και πάλι κι έτσι το πέταγμα του χαρταετού θα πραγματοποιηθεί χωρίς καιρικά προβλήματα.

Ο πίνακας του Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει ότι την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι «ιδανικός» -μάλλον- για το πέταγμα του χαρταετού καθώς θα πνέει ούριος άνεμος βορειοδυτικός 4-6 μποφόρ.

«Η αστάθεια του τριημέρου της Αποκριάς δεν φαίνεται να αποτελέσει εμπόδιο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε 5 μεγάλες πόλεις ωστόσο την Κυριακή οι καρναβαλιστές θα δροσιστούν λίγο περισσότερο! Χωρίς προβλήματα και σε στεριά και σε θάλασσα η έξοδος των εκδρομέων.

Η θερμοκρασία το τριήμερο θα βρεθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα (16-18 βαθμοί το μεσημέρι). Την καθαρά Δευτέρα θα πνέει ούριος άνεμος για το πέταγμα του χαρταετού ( βορειοδυτικός 4-6 μποφόρ).

Υ.Γ :Ο πίνακας όπου χρειαστεί θα επικαιροποιείται.

Καλή Σαρακοστή!»

Keywords
Τυχαία Θέματα