Ο Ορέστης Τσανγκ παραχωρεί το διαμέρισμα του σε νοσηλευτές

Ο Ορέστης Τσανγκ παραχωρεί το διαμέρισμα του σε νοσηλευτικό προσωπικό, που μάχεται τον κορονοϊό.

Ο Ορέστης Τσανγκ παραχωρεί το διαμέρισμα του στην Αθήνα, σε νοσηλευτές ή γιατρούς που αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε αναλυτικά την απόφαση του.

«Με τον ιδιοκτήτη έναν Κινέζο επιχειρηματία που έχει το ακίνητο, αφού είχαμε συζητήσει πως οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις δεν υπάρχουν, αφού δεν υπάρχει

τουρισμός, να το διαθέσουμε για καλό σκοπό. Σε ένα γιατρό ή ένα νοσηλευτή. Μέχρι ακόμα, δεν έχω βρεί κάποιον που πραγματικά το έχει ανάγκη, ενώ πολλοί το ζήτησαν για πλάκα ή για ενοίκιο», δήλωσε στην εκπομπή.

Ακόμη, επισήμανε ότι «επειδή δέχτηκα και διάφορα μηνύματα, μπορεί να είναι και από αυτούς που καθαρίζουν τα νοσοκομεία. Δέχτηκα πολλά μηνύματα που έλεγαν ότι είναι κι αυτοί, όχι μόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές».

Επίσης, μίλησε για την οικογένεια του και ξεκαθάρισε πως μένουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα ήδη ένα χρόνο, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε σε συγγενείς και φίλους του, που βρίσκονται στην Κίνα. Ο Ορέστης Τσανγκ είπε πως πέρασαν δύσκολα, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά κλείστηκαν από την πρώτη στιγμή σπίτι τους, ακολουθώντας με πειθαρχία τις συμβουλές των ειδικών, καθώς «ο κινέζικος λαός είναι ένας λαός που έχει πολύ μεγάλη πειθαρχία. Είναι μέσα στο dna τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα