Οι «300» του Ερντογάν: Η κουστωδία που καταφθάνει στην Ελλάδα

Στην τουρκική αποστολή με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα θα βρίσκονται τουλάχιστον 9 κορυφαίοι υπουργοί.Τουλάχιστον 300 άτομα θα περιλαμβάνει η συνοδεία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου, για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της…

Η ατζέντα των συζητήσεων
Μητσοτάκη - Ερντογάν

Συμφωνία για την διευκόλυνση της βίζας σε πολίτες και για συνεργασία σε τουρισμό, αναμένεται να υπάρχει στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο προέδρο Ρετζέπ, Ταγίπ Ερντογάν Μητσοτάκη στην Αθηνα.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, οι πολίτες με αυτή τη συμφωνία θα έχουν δυνατότητα παραμονής για 72 ώρες. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινιστει αν θα είναι πολλαπλή βίζα πχ για κάθε φορά να μένουν 72 ώρες εντός ενός μήνα ή εντός έτους.

Επίσης, αναμένεται να υπάρχει επικοινωνία για το προσφυγικό και όπως είχε συμβεί στα παλιά να υπάρχει επιτροπή και εκπρόσωπος των Ελλήνων στη Σμύρνη και της Τουρκίας στη Λέσβο και άμεση επαφή αρχηγείων Λιμενικού Σώματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Ελλάδα,erntogan, ellada