Οι Πανθέοι - Αθηνά Μαξίμου: Η Μερόπη προσπαθεί να κρατηθεί πίσω από μια μάσκα - Το νέο επεισόδιο

Η Αθηνά Μαξίμου μίλησε για τον ρόλο της και την μεγάλη παραγωγή της σειράς «Οι Πανθέοι», όπου πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη.Η Αθηνά Μαξίμου είναι η Μερόπη Μονογιού, η κόρη των Πανθέων, που πήγε κόντρα σε όλους για να παντρευτεί τον Παύλο, τον μεγάλο της έρωτα. Κρύβει μέσα της μια πικρία…

Τι θα δείτε στο νέο επεισόδιο των Πανθέων την Τρίτη 3/10 στις 21:00:

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία, η Λιάνα με τον Θωμά περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους προκαλώντας στον Θωμά αμηχανία, ενώ ο Μαρμάρης βλέπει τη μεγάλη

ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει, μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους.
Εν τω μεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις.

Ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη, ενώ παράλληλα η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ο Φάνης την απατά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανθέοι - Αθηνά Μαξίμου, Μερόπη,pantheoi - athina maximou, meropi