Ολυμπιακός – Άρης 3-1

Εμφάνιση πρωταθλητή έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος «καθάρισε» τον Άρη από το πρώτο ημίχρονο.

 Υπό των ήχο των συνθημάτων που ακούγονταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου και το πανό που κοσμούσε τις εξέδρες δίνοντας την ψευδαίσθηση της ύπαρξης οπαδών, ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική των playoff.

Αρχικά η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στις δύο ομάδες μέχρι που ο Ολυμπιακός

εκματαλέυτηκε την αδράνεια στην άμυνα του αντιπάλου του και σκόραρε στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καμαρά ο οποίος πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Δεληζήση, έκανε το ένα δύο με τον Βαλμπουενά και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αντιλήφθηκαν την αδυναμία του Άρη και ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ελ Αραμπί και εκέινος με την σειρά του πάσαρε στον Καμαρά ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Στο 38’ ήρθε το τρίτο γκολ του αγώνα, με τον Καμαρά να παίρνει τον ρόλο του δημιουργού δίνοντας για τον Μασούρα ο οποίος έβαλε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, για το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε σε πιο ήπιο ρυθμό καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το πλεονέκτημα των τριών γκολ και κυκλοφορούσαν την μπάλα με μεγαλύτερη ευκολία. Όμως στο 64’ ο Ιντέγε μείωσε για τους «κιτρινόμαυρους» όταν η μπάλα πήγε πάνω στον Σισέ, μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή του Σα, και από εκεί στρώθηκε στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος σκόραρε.
Στο 81΄ο Κώστας Φορτούνης έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον πρώτο διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον επόπτη να υποδεικνύει οφσάιντ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού το οποίο εκτέλεσε ο Φορτούνης, όμως η καλή εκτίναξη του Κουέστα εμπόδισε στον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει. Ο Άρης έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως ο Ιντέγε έβαλε άσχημα το πόδι του πάνω στην μπάλα η οποία κατέληξε άουτ.

Αυτή η νίκη φέρνει τον Ολυμπιακό πιο κοντά στην κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος και αφήνει τον Άρη στους 37 βαθμούς και την 5η θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Άρης 3-1,olybiakos – aris 3-1