Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα με την Φερεντσβάρος για το Conference League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος με φόντο τους «16» του UEFA Europa Conference League. Το κανάλι και η ώρα του αγώνα.Ώρα Conference League για τον Ολυμπιακό ο οποίος βρίσκεται στην Ουγγαρία
για να αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στα μπαράζ αγώνων που οδηγούν στους «16» του UEFA Europa Conference League. Οι Πειραιώτες…

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε:

«Σε σχέση με το πρώτο ματς, στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, μας ανάγκασε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να μπούμε καλύτερα στο πρώτο μέρος, εάν πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο και τον υποχρεώσουμε στο δικό μας παιχνίδι, τότε θα είναι δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Μου αρέσει οι ομάδες μου να αμύνονται ψηλά, στόχος μας να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Σχετικά με τον τρόπο που θα προσεγγίσει τακτικά την αποψινή αναμέτρηση, είπε:

«Μου αρέσει περισσότερο η άμυνα ψηλά, όχι και πιο πίσω. Όποιος θέλει να βοηθήσει πρέπει να προσαρμοστεί στην ιδέα. Οι παίκτες είναι ποιοτικοί, ανταποκρίνονται στην πληροφορία. Στα προηγούμενα ματς με διαφορετικούς παίκτες, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στην ιδέα αυτή και είναι μία πολύ καλή είδηση».

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος είναι προγραμματισμένη απόψε (22/02) για τις 22:00 και θα μεταδοθεί live από το κανάλι COSMOTE SPORT 2HD.

Το pregame που θα βάλει τους τηλεθεατές στο κλίμα της αναμέτρησης θα μεταδοθεί στις 21:00 επίσης στο COSMOTE SPORT 2HD.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Φερεντσβάρος, Conference League,olybiakos, ferentsvaros, Conference League